Skolotāju pieredzes apmaiņas programma.

ceturtdiena, 2017. gada 30. marts
 
 Desmit skolotāju no Auces vidusskolas devās pieredzes apmaiņas braucienā uz Auces sadraudzības pilsētu Józefów nad Wisłą, kura atrodas Polijā. Darbība norisinājās skolā, kuras skolotāji un skolēni vasarās ierodas uz starptautisko nometni Aucē. Skolotāji turp devās, lai iepazīstinātu citus ar savām darba metodēm. Piemēram, skolotāja Linda Vežuka iepazīstināja pārējos ar atgriezeniskās saites platformu "Edurio". Taču poļu skolotāji par dažādām digitālajām metodēm, tai skaitā, QR kodiem, un veidiem kā tos pielieto stundu darbā. Vēl skolotājiem bija iespēja vērot attiecīgās skolas stundas.
  Skolotāji devās arī ekskursijā pa skaisto Polijas vecpilsētu Ļubļinu, piedalījās pilsētas 330 gadu jubilejas svinēšanā. Šo svētku ietvaros bija iespēja redzēt dažādus skolēnu priekšnesumus, kā piemēram, teātra spēli, iemaņas polonēzes dejošanā, pūtēju orķestra priekšnesumu un daudz ko citu. Bija iespēja nogaršot arī nacionālo ēdienu - ābolkūku "Šarlotka". Kopumā mūsu skolas skolotājiem patika šis brauciens un atgriežoties Aucē viņi līdz ir paņēmuši pozitīvas emocijas par piedzīvoto.

1 komentāri:

georges Matorell teica...

Jūs esat uzņēmējs, rūpnieks, lauksaimnieks, tirgotājs vai kāds cits, kam ir finansiālas problēmas. Jūs vēlaties attīstīt vai izveidot savu biznesu, jums ir parādi vai banka jūs noraidīja. Neuztraucieties, šeit ir PRISCILLIA WARSZEWSKI kundze, kas var jums palīdzēt, piedāvājot aizdevumu, ātru un drošu kredītu 72 stundu laikā. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar priscillia.jeannine1@outlook.fr, un jūs būsit pilnībā apmierināts.

E-pasts: priscillia.jeannine1@outlook.fr

Ierakstīt komentāru